Ryhmät

TOIMINTAKAUSI 2023-2024

TIISTAISIN (harjoitukset 9.1. alkaen)
Klo 17:15-18:00 3-5-vuotiaat
Klo 18:00-19:30 Nuoret (jatkoryhmä)
Klo 19:00-19:45 Aikuiset (alkeisryhmä) UUSI RYHMÄ (lue lisää alta)
Klo 19:45-20:30 FolkJam® UUSI RYHMÄ (lue lisää alta)

TORSTAISIN (harjoitukset 11.1. alkaen)
Klo 17:00-18:00 11-13-vuotiaat
Klo 18:00-19:00 6-8-vuotiaat
Klo 18:00-19:00 9-10-vuotiaat
Klo 19:00-20:30 Aikuiset (jatkoryhmä)

Ryhmien ohjaajat näet tästä linkistä

Tempoa Tenaviin®

Tempoa Tenaviin®️ -musiikkiliikunta on laululeikkejä, liikuntaa, tanssia, sirkusta ja musiikkia yhdistelevä vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus. Tempoa Tenaviin on tarkoitettu alle 3-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Mukana oleva aikuinen saa vaihdella ja aikuinen osallistuu maksutta lapsen harrastukseen.
Tempoa Tenaviin -ryhmässä voi käydä kokeilemassa 3 kertaa maksutta. Ilmoittauduthan kuitenkin ryhmään, sillä voimme ottaa harrastajia vain rajallisen määrän.

Tempoa Tenaviin®️-ryhmä on kevään 2024 tauolla.

Aikuisten alkeisryhmä

Nuorisoseura Harmonikan matalan kynnyksen ryhmä aikuisikäisille harrastajille on toiminut vuoden 2023 syksystä asti. Ryhmä on suunnattu harrastajille, joilla on hyvin vähän tai ei ollenkaan kansantanssikokemusta. Ryhmässä tutustutaan kansanomaisiin pari- ja ryhmätansseihin alkeista aloittaen. Et tarvitse ennalta omaa paria, sillä parit muodostetaan ryhmässä. HUOM. FolkJamissa opitaan perusaskelikot ja se sisältyy alkeisryhmän harjoituksiin. Alkeisryhmän harjoitukset kestävät yhteensä siis 90min alkaen omilla 45min harjoituksilla ja jatkuen heti sen jälkeen alkavassa FolkJamissa®.

Alkeisryhmässä (sis. FolkJamin®) pääset harrastamaan seuran normaaliin jäsenyys- ja lukukausihintaan.

FolkJam®

FolkJam® on suomalainen tanssiliikuntamuoto, jossa askeleina on mm. kotoisat valssi, polkka, sottiisi ja humppa. Valmiiksi ei tarvitse osata kuin kävellä. Ohjaaja johdattaa sarjoihin rauhallisella tempolla. Tunnit sisältävät nopeaa ja iloista menoa, tanssipelejä ja rauhallisempaa tunnelmointia. Liikumme yksin ryhmässä, paria ei tarvita. Varustaudu kevyillä, tanssiin sopivilla vaatteilla ja jalkineilla sekä vesipullolla. Hiki tulee ja kunto nousee! Lisätietoja lajista www.folkjam.fi

FolkJamia® pääset harrastamaan seurassamme 50€ kausihintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen harrastusryhmiin tapahtuu alla olevien linkkien kautta:

Tempoa Tenaviin® Ryhmä on tauolla kevätkauden 2024

3-5-vuotiaat (ryhmäkoko max 10 lasta)

6-8-vuotiaat (ryhmäkoko max 16 lasta)

9-10-vuotiaat (ryhmäkoko max 12 lasta)

11-13-vuotiaat Ryhmään ei oteta tällä hetkellä suoraan uusia harrastajia. Aiemmin ryhmässä tai muualla kansantanssia harrastaneet voivat olla yhteydessä ryhmän ohjaajaan Milla Soikkaseen

Nuoret (jatkoryhmä) Ryhmään ei oteta tällä hetkellä täysin uusia harrastajia. Aiemmin ryhmässä tai muualla kansantanssia harrastaneet voivat olla yhteydessä ryhmän ohjaajaan Milla Soikkaseen

Aikuiset (alkeisryhmä) (ryhmäkoko max 16 aikuista)

Aikuiset (jatkoryhmä) Ryhmään ei oteta tällä hetkellä suoraan uusia harrastajia. Aiemmin ryhmässä harrastaneet voivat olla yhteydessä ryhmän ohjaajaan Milla Soikkaseen.

FolkJam® (ryhmäkoko max 16 aikuista)


Milla Soikkanen
puh. 0407408830
milla@nuorisoseuraharmonikka.fi

Iina Sorsa
puh. 0400317947
info@nuorisoseuraharmonikka.fi

Harjoituspaikka

Holiday Club Saimaa
Capri keskus
Vipelentie 3-5
55320 RAUHA

Sisäänkäynti on rakennuksen edestä katsottuna oikealta puolelta löytyvästä sivuovesta.

Käytössä oleva harjoitustila on väliaikainen ja Korvenkylän uuden koulun liikuntatilojen valmistuttua tarkoitus on jatkaa kerhotoimintaa siellä.

Jäsenyys ja jäsenedut

Jäseneksi liittyminen tapahtuu harrastusryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä.

Jokainen seuran kerholainen on vakuutettu jäsenyydestä riippumatta tapaturmien varalta.

JÄSENEDUT

Jäsenmaksun maksaneet harrastajat saavat seuraavat edut:

Oikeus osallistua seuran virallisiin kokouksiin ja niissä mahdollisesti tapahtuviin äänestyksiinOikeus osallistua ja vaikuttaa seuran toimintaanSeuran omat tapahtumat (esim. leiripäivät, lasten ja nuorten kesäleiri, viikonloppuleirit, pikkujoulut)Seuran omat tanhu-uutiset vähintään kuusi kertaa vuodessa sähköpostitseMahdollisuus osallistua ryhmän esiintymisiinMahdollisuus vuokrata seuran supikkaita harjoitus- ja esiintymiskäyttöönSeuran esiintymisasujen lainaaminen esityksiin maksuttaMahdollisuus osallistua kauttamme Saimaan ja Suomen Nuorisoseurojen järjestämiin alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin (esim. Kalenat, Pispalan Sottiisi, Tanssikimara, Tanssimania, DÄÄNS-leiri, Folklandia). Oma seura myös avustaa jäseniä näiden tapahtumien osallistumiskustannuksissa.Nuorisoseuralehti sähköisesti 4 kertaa vuodessaNuorisoseurojen Seuralainen-jäsenportaali ja sen kautta jäsenkortti ja Suomen Nuorisoseurojen neuvottelemat jäsenedut

Seuran jäseneksi voi liittyä myös ilman sitoutumista aktiiviseen harrastamiseen esimerkiksi seuratoiminnan tukemisen vuoksi.

Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä. Mikäli olet ilmoittamassa itseäsi tai lastasi harrastusryhmään niin kts. ystävällisesti kohta "Ilmoittautuminen"

Tällä hetkellä Aluehallintaviranomaisen (AVI) kerhoavustusta saamissa kerhoissa (7-17-vuotiaiden kerhot) harrastaminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta jäsenmaksun maksaneet harrastajat ovat oikeutettuja yllä mainittuihin jäsenetuihin.

Lukukausi- ja jäsenmaksut


JÄSENMAKSUT 2024

0-18-vuotiaat 10€ /kausi (20€ /vuosi)

Yli 18-vuotiaat 15€ /kausi (30€ /vuosi)

LUKUKAUSIMAKSUT 2024

Alle kouluikäisten ryhmät 10€ / kausi (20€ /vuosi)

Kouluikäisten ryhmät 15€ /kausi (30€ /vuosi)

Aikuisten ryhmät 20€ /kausi (40€ /vuosi)

Yli 18-vuotiaan maksu laskutetaan ensimmäisen kerran syyskaudelta sinä vuonna, kun nuori täyttää 18 vuotta.

Uusi harrastaja saa tutustua toimintaan lasten ryhmissä kolmen harjoituskerran verran, jonka jälkeen sitoutuu maksamaan kausimaksun. Aikuiset saavat käydä tutustumassa toimintaan veloituksetta kaksi kertaa.